Garantie

Zorgeloos genieten van uw Renault

Onze uitgebreide garantie biedt u services en support om aan uw persoonlijke behoeften tegemoet te komen. U kunt dus van de weg voor u genieten en ons voor de rest laten zorgen.

Garantie nieuwe auto
Koopt u een nieuwe Renault, dan krijgt meer dan een auto alleen. U krijgt een autopartner die u kunt vertrouwen als het gaat om uitgebreide ondersteuning, services en after sales. Vanaf de dag dat u de auto in ontvangst neemt staan wij voor u klaar.

Basisgarantie
Onze Renault fabrieksgarantie garandeert u zorgeloos autorijden tot 2 jaar. Alle reparaties worden uitgevoerd volgens de hoogste normen. En daar komt bij dat, wanneer u besluit uw auto te verkopen, de garantie overdraagbaar is. Een extra voordeel voor de nieuwe eigenaar.


Onderdelengarantie
Renault dealers / erkend reparateurs gebruiken uitsluitend originele reserveonderdelen voor garantiereparaties. Deze onderdelen voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidstandaards, wat betekent dat de prestaties en waarde van uw Renault niet worden aangetast.


Garantie lak
De garantie voor het lakoppervlak begint en eindigt tegelijk met de basisgarantie van uw Renault. Raadpleeg het onderhoudsboekje van uw auto voor de specifieke garantieperiode.


Carosseriegarantie
De carrosserie van uw Renault is beschermd tegen doorroesten van binnenuit tot 12 jaar (afhankelijk van het model). Om deze garantie te houden hoeft u uw auto alleen maar geregeld langs te brengen voor een carrosserie- en lakcontrole (deze kunnen worden gecombineerd met uw servicebezoeken), zoals beschreven in uw onderhoudsboekje.


Hulp onderweg
In geval van een defect of als uw auto niet wil starten, is er Renault Route Service om u in bijna alle Europese landen bijstand te bieden. Een simpel telefoontje volstaat en er komt hulp. Of u nu gratis reparaties ter plaatse nodig heeft, gesleept moet worden, een vervangende auto nodig heeft, een adres voor de nacht, hulp om thuis te komen of één van onze andere services.


Garantie verlengen?
Met GarantiePlus verlengt u de oorspronkelijke garantietermijn van uw nieuwe Renault. Dit geeft u de zekerheid dat u, ook nadat de fabrieksgarantie voorbij is, niet voor onverwachte reparatiekosten komt te staan. Kijk voor de voorwaarden op renault.nl

Werkplaats
Neem contact op